Vi blir offisiell Pix4D forhandler

Som en del i vår ambisjon om å kunne tilby komplette droneløsninger for bedrifter og organisasjoner, tar vi enda et stort skritt mot vårt mål om å være den ledende leverandøren av droner for inspeksjon og mapping. Det er med stor glede vi kan dele med oss av at vi nå er offisiell Pix4D forhandler. Med dette sterker vi vår posisjon i markedet og kan nå levere særdeles komplette dronepakker.

Pix4D - Official Reseller 2019

BEDRE SUPPORT – RASKERE AVKASTNING

Samtidig som vi nå vil ha mer komplett utbud, vil vi kunne tilby bedre support til kunder som bruker droner for å lage 2D/3D modeller og kart. Som offisiell forhandler har vi dedikert kundesupport med sertifisert personell som hjelper våre kunder å komme i gang med fotogrammetri. Dette er noe som sikrer at kundene kan få raskere og forbedret avkastning på sin investering.

For oss som leverandør har denne avtalen en meget god timing og er en naturlig del i vår prosess med å legge om virksomheten til å kun rette seg mot profesjonelle droneoperatører. Vi kan nå jobbe ende mer målrettet og tettere sammen med denne type av kunde.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du er interessert i å vite mer. Vi gleder oss til å snakke droner og fotogrammetri!

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om innlegget eller har du forslag til noe annet vi bør skrive om så kan du kontakte oss her.

Les også disse...