Tundra 2

ROBUST OG TILPASSNINGSBAR

Når du trenger en droneplattform som er ready to fly fra dag én men fortsatt kan tilpasses etter nøyaktig dine behov, det er da Tundra 2 fra Hexadrone er det rette valget.

Den kan tilpasses med ulike arm/motor konfigurasjoner for å være liten og responsiv, eller større og mer kraftfull når du skal løfte tyngre nyttelaster. Dette er takket være en smart designløsning som lar deg bytte armer og gjør at dronen selv detekterer hvilken type du har montert.

IP54 - klassing

Du flyr tryggt i dårlig vær med IP54 inntrengningsbeskyttelse. Dronen er designet og har gjennomgått omfattende tester i Hexadrone's test-fasiliteter, for å tåle både fukt og støv.

MODULÆR DESIGN

Mange droner skryter av å være modulere, Tundra 2 er det virkelig på riktig. Med det geniale TR-Lock systemet bytter du mellom økosystemer raskt og lett med kun fire skruer.

PRODUSERT I EU

For deg som ikke ønsker å benytte kinesiske dronemodeller er Tundra 2 et tryggt valg. Den er helt produsert av Hexadrone i Frankrike og benyttes også av det franske forsvar.

100+ nyttelaster

Tundra 2 har allerede fått over 100stk ulike nyttelaster integrert gjennom sitt TR-Lock grensesnitt. Har dere et behov for andre sensorer så er vi og Hexadrone behjelpelig med integrasjoner.

60 min flytid

Tundra 2 har opp til 60 min flytid uten nyttelast. Med 4kg har du 30 minutters effektiv flytid og med en lettere 1.5kg nyttelast kan du regne med så mye som 50 minutter flytid.

HVA KAN DU BÆRE MED TUNDRA 2?

Mulighetene er nesten uendelig hvis du holder deg innenfor nyttelastkapasiteten som er ca 5kg. Tundra 2 er designet for å være utrolig fleksibel og kan veksle mellom ulike økosystemer av nyttelaster og sensorer. Dette får de til blant annet ved å bruke sitt [TR-LOCK] og [TR-MODULE] system.

Dette er et mekanisk/elektronisk grensesnitt som enkelt lar deg legge til eller ta av sensorer og nyttelaster. Og finner du ikke en ferdig løsning som dekker ditt behov så er dronen helt åpen for at du skal kunne integrere dine egne nyttelaster. Den har gode mekaniske innfestningspunkter og elektroniske inn/utganger.

VEKSLE MELLOM ØKOSYSTEMER

Du har ikke bare mulighet å bytte mellom sensorer fra én produsent uten du kan veksle mellom hele økosystemer bare ved å skru av en [TR-LOCK] og montere en annen med fire små skruer. Det samme gjelder for [TR-MODULE].

Dette er [TR-LOCK]
Dette er grensesnittet som benyttes for å veksle mellom økosystemer til ulike nyttelastene som kan monteres under eller på toppen av dronen.

Dette er [TR-MODULE]
Dette er grensesnittet som benyttes til de mindre modulene som sensorer, fallskjerm og andre små nyttelaster på sidene og bakpå dronen.

YELLOWSCAN

Tundra 2 er kompatibel med alle LiDAR modeller fra YellowScan

PHASE ONE

FOR DEG SOM TRENGER UOVERTRUFFEN BILDEKVALITET

Wiris ENTERPRISE

AVANSERT IR KAMERA FRA WORKSWELL

Leica Geosystems

BLK ARC fra Leica kan enkelt monteres med hurtigfeste

TRIKOGRAM-SPREDER

For spredning med høy presisjon innenfor landbruk

OG MYE MER...

Har du noe du vil bære så er Tundra 2 klar for å tilpasses

DESIGN OG PRODUKSJON I FRANKRIKE

Ingeniørene på Hexadrone har en utrolig sans for detaljer og genial design. Omtrent alle komponenter er designet in house og hvis det lar seg gjøre så produseres de av lokale partnere.

Alt settes sammen i toppmoderne og dedikerte lokaler i Saint-Etienne, som ligger kun en times reise fra Lyon i Frankrike.

PRODUKSJON MED HØY QA/QC

Etter mange år i bransjen har vi hatt muligheten å se bak kulissene hos flere produsenter. Det er derfor ekstra godt å kunne si at produksjonen til Hexadrone er i en egen klasse.

Komponentene produseres og testet med utrolig presisjon og nøyaktighet, og sammensetning av dronesystemene gjøres med full fokus på kvalitét.

TUNDRA 2 OPS

Tundra er designet for å klare de mest krevende oppdragene. TUNDRA 2 OPS er en versjon som er tilpasses militært bruk og er UAF sertifisert og brukes allerede mye av franske forsvaret, som dessuten har vært med å gitt verdifull innsikt for videreutvikling av dronen.

TUNDRA 2 OPS bæres med fordel i en ryggsekk som er designet sammen med forsvaret og på mindre en 3 minutt er dronen klar for take-off.

DEMODAGER
25 OKT - 3 NOV

NORGE – SVERIGE – DANMARK

KONTAKTE OSS
FOR MER INFORMASJON

Vi er begeistret over å kunne tilby Tundra 2 til dere med høye forventninger på kvalitét og support og som trenger en fleksibel plattform. Kontakte oss allerede i dag for å ta en uforpliktende prat eller et møte der vi diskuterer deres behov og hvordan vi kan hjelpe dere.