Demodager

Se våre droneløsninger live

SE HVORDAN TING FUNGERER

''Seeing is believing'' er et godt uttrykk å forholde seg til når man skal skaffe nytt og ofte kostbart utstyr. En demodag er en derfor en veldig god mulighet til å se at ting faktisk fungerer som forventet før man går til innkjøp.

HA EN HYGGELIG DAG

Hvis været er på vår side og alt fungerer som forventet så er det utrolig hyggelig å være ute i felt en tur uten at man må stresse med de daglige gjøremålene. En kopp kaffe og kanskje litt grillpølse mens man er ute å flyr drone er en fin måte å spandere dagen på.

TREFFE OSS SOM LEVERANDØR

Det er ikke alle leverandører man stoler på hvis man ikke har handlet fra de før. Dette er en god mulighet å treffe oss sånn at du kan få en følelse for hvem det er du har å gjøre med hvis noe skulle skje etter at du har kjøpt utstyret.

KOMMENDE DEMONSTRASJONER

OKTOBER - NOVEMBER

Hexadrone & YellowScan

Se den fleksible droneplattformen, Tundra 2 och Voyager fra YellowScan, som er et av de mest kraftfulle LiDAR-systemene for droner som finnes på markedet i dag.

Quantum Systems Trinity Pro

Se et av de meste effektive VTOL-dronene på markedet, Trinity Pro. Med 90 min flytid og en lang rekke nyttelater er dette et kraftfullt system for kartlegging i stor skala.

viDoc RTK Rover (Pix4D)

Med viDoc RTK Rover forvandler du en telefon eller et nettbrett til et måleutstyr med RTK-nøyaktighet. Bruk den til å måle in enkeltpunkter eller til fotogrammetri fra bakken.