Scandinavian Drone blir Flyability forhandler

Optimismen er tilbake! Dette melder den Offshore Media Group som arrangerer OTD, Norges ledende leverandørmesse for offshore industrien. Dette medfører selvsagt at det blir gjort flere og større investeringer på norsk sektor. I denne tid av optimisme er fokus på sikkerhet og effektivitet like stor, om ikke større enn før, og her kommer innovative tekniske løsninger til sin aller største nytte. Noen av disse løsningene er droner og det er her vi kommer inn i matchen. sammen med vår nye partner, Flyability.

Flyability utvikler droner for innendørs inspeksjon og har tidligere i år kommet med den andre versjonen av sin revolusjonerende inspeksjonsdrone, Elios 2.

Med en del av vår bakgrunn innenfor Offshore næringen og nærmere bestemt modifikasjon og vedlikehold, er dette en drone som passer midt i blinken for oss. Derfor er dette en av våre mest spennende milepæler, da vi beveger oss mot å bli en enda mer rendyrket leverandør av droner for inspeksjon og mapping. Vi har helt nylig fått muligheten å teste ut Elios 2 sammen med Flyability og noen av våre kunder, og mulighetene vi ser med en drone som denne er det kun fantasien som setter grensene for.

Interessen er allerede stor og vi er veldig glad over å annonsere at vi fra nå av er forhandler for Flyability og vil kunne tilby lokal support og støtte til Norske kunder som vil effektivisere innvendig inspeksjon og minimere behovet for å utsette personell  for farlige miljøer.

Er dere også interessert i å vite mer om hvordan dere kan forandre måten dere jobber? Da er dere velkommen å ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om innlegget eller har du forslag til noe annet vi bør skrive om så kan du kontakte oss her.

Les også disse...