Ukens Dronevideo – Presisjonsflyging på Venice Beach

Muscle-Up

Noen ganger ser du en video og tenker ´´det der var skikkelig stilig´´, mens noen ganger ser du en video og lurer på ´´hvordan fikk de det der til´´…  og dette folkens, er et av de sistnevnte tilfellene!

I et one-take klarer amerikanske Robert McIntosh o lage et litt mesterverk til teknisk droneflyging når han suser mellom og gjennom hinder på Muscle Beach i Los Angeles, Kalifornia. Det er med en spesialbygget FPV-drone, som han selv kaller verdens minste HD-drone, som han har filmet videoen Muscle-Up i en sammenhengende flyging. Den er utstyrt med en kraftig nedstrippet GoPro-kamera og veier så lite som 94.7 gram med HD-kameraet montert. Med Lipo-batteriet og har dronen en take-off vekt på ca 120gram. Ganske utrolig når kun GoPro-kameraet veier det samme.

 

Muscle-Up from Robert McIntosh.

 

Stabilisert video

Rå-videoen kommer selvfølgelig ikke ut helt så som i denne videoen, men har blitt stabilisert i ettertid. Robert har nemlig utviklet Reel Steady, som er en kraftfull bildestabiliserings software for Adobe After Effects. Nedenfor ser du den originale videoen med noen outtakes som viser på at det ikke er bare bare å få til noe som dette her. Lager du selv video på et litt mer avansert nivå og vil kunne stabilisere filmklipp der tradisjonelle Warp Stabilizers ikke helt strekker til bør du definitivt sjekke ut Reel Steady.

 

Raw Clip Before Stabilization from Robert McIntosh.

 

Følg med på våre Facebook-sider og prenumerere på vårt nyhetsbrev for mer blogginnlegg som dette!

www.facebook.com/scandinaviandrone

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om innlegget eller har du forslag til noe annet vi bør skrive om så kan du kontakte oss her.

Les også disse...