Intergeo 2019

Hva gjør du når selskapet ditt skal være best på sitt område? Jo, du drar på noen av de beste og mest relevante messene på akkurat det området du skal være god på. Når det kommer til Geo-bransjen så er Intergeo i Tyskland en av de beste messene du kan besøke for å holde deg oppdatert på de nyeste trendene og produktene for å “mappe” verden. Med dette sagt så kunde vi ikke gjøre annet enn å booke reisen og ta turen ned til Stuttgart og Intergeo 2019.

Forventningene var stor, forrige Intergeo-besøket var helt tilbake i 2017 og vi vet at det er mye som skjedd blant produkter som retter seg mot droner siden dess. Og etter at vi i sommer har blitt offisiell Pix4D forhandler så gleder vi oss ekstra mye, siden vi er invitert til å bli med på deres Partner Event som holdes første dagen av messen.

Første dagen startet med en kjapp tur inn i den ene messehallen, før vi skulle til Pix4D’s Partner Event. Det var ikke mange meter inn på messegulvet før vi tok sikte på Hexagon’s gigantiske stand og en rykende het kaffe fra deres egne kaffebar. Nydelig kaffe, servert i en Hexagon-kopp fra gjenvunnet og miljøvennlig materiale. En perfekt start på dagen og messen!

Virtuell opplevelse i Hexagon’s stand på Intergeo 2019

 

Litt mer våken etter morgenkaffen scannet vi gjennom ene hjørnet av messehallen før vi måtte sette kurs mot et av hotellene utenfor messen og gjøre oss klar for å høre hva som skjer hos en av verdens ledende fotogrammetri-software utviklere. Vi sklir inn noen få minutter før eventet starter og blir godt mottatt av teamet fra Pix4D. I rommet er ca 50stk av Pix4D’s forhandlere fra EMEA regionen, alle er spent på å se de nye produktene som Pix4D skal lansere innen kort. Før vi starter finner vi oss enda en god kopp kaffe og enda fler miljøvennlige kaffekopper fra resirkulert materiale

Kontakt oss

Har du noen spørsmål om innlegget eller har du forslag til noe annet vi bør skrive om så kan du kontakte oss her.

Les også disse...