CHASING M2

UNDERVANNSDRONE

Chasing M2 er en lettvektig undervannsdrone (ROV) designet for industriell bruk av profesjonelle. Designet gjør den spesielt egnet for dykkeinspeksjoner av skrog og kaier, undervannskonstruksjoner, samt søk og redning. Nye funksjoner for M2 er flere og kraftigere motorer, forbedret kamera, forbedret bildekvalitet og mulighet til å montere gripeklo, flomlys og annet tilbehør som underletter arbeidet.

CHASING M2 PRO

Har du behov av å kunne montere mer avansert utstyr eller dykke i tøffere forhold er M2 Pro veien å gå. Den har sterkere motorer enn vanlige M2 og kan gå ned til 150m dybde, sammenlignet med 100m på standard M2. Den har også mulighet å bygge på med løsninger som blant annet strøm fra land, sonar og USBL posisjoneringsmodul m.m.

CHASING M2 - BRUKSOMRÅDER

Dette er en drone som er utviklet med tanke på profesjonelle bruksområder, og for å dekke mellomrommet mellom hobbymodeller og de tyngre ROV-modellene som vanligvis blir brukt innenfor industriell inspeksjon. Dette gjør at den egner seg meget bra for de oppgaver som krever en robust og fleksibel undervannsdrone men ikke nødvendigvis trenger det som de mest avanserte modellene kan tilby.

SKIP & FARTØY
Inspisere skrog, sjøvannsinntak, anoder m.m.
FISKEOPPDRETT
Inspisere for skader etter storm
FORSKNING
Utforske og dokumenter vatn og vassdrag
MEDIAPRODUKSJON
Fange fantastiske bilder og film under vann
Previous
Next

FOTOGRAMMETRI UNDER VANN

Er det objekter eller strukturer som dere vil dokumentere og digitalisere for å kunne presentere de visuelt så er det mulig å bruke Chasing M2 for å lage punktskyer og 3D-mdeller med fotogrammetri. 

TEKNISK INFORMASJON

UTSKIFTBARE BATTERIER

Chasing M2 kommer som standard med et 97.68Wh batteri som gir deg 2-4 timers driftstid. Siden batteriene er utskiftbare, kan du også oppgradere til et 200Wh batteri.

"ANTI-STUCK" MOTOR TEKNOLOGI

Chasing har en patentert «Anti-Stuck» motor teknologi som kraftigt reduserer risikoen for at motorene kjører seg fast i sanden. Dette gjør at den kan kjøres sikrere i kompliserte miljøer.

NØYAKTIG VINKEL & POSISJONERING

Med M2 er det lett å sveve i en nøyaktig vinkel og posisjon. Med et tastetrykk så låser du dronen i Depth Lock Mode mens du filmer, fotograferer og observerer fra valgfri vinkel.

TELEMETRIDATA I REALTID

M2 har sensorer som registrerer vanntemperatur og dybde som du ser i sanntid gjennom applikasjonen på fjernkontrollen.

100 Meter

MAKSIMAL OPERASJONSDYBDE

1.5m/s (3 KNOP)

MAKSIMAL HASTIGHET

-10°C til 45°C

MAKS/MIN OPERASJONSTEMPERATUR

2-4 timer

DRIFTSTID

4K KAMERA MED "EIS"

M2 har et 4K kamera med digital bildestabilisering. Bildebrikken er en 1/2.3″ Sony CMOS som gir bedre ytelse ved dårligere lysforhold enn tidligere modeller, samt en større dynamisk omfang.

4K

Videooppløsning

12MP

Bildeoppløsning

152°

Field Of View

F / 1.8

Blenderåpning