VÅRE TJENESTER

Vår målsetning er å tilby våre kunder verdensledende support. Det er derfor viktig at vi ikke bare selger utstyr og drar en strek etter det. For oss betyr kundesupport at vi kan tilby alt dere trenger i tillegg til å kjøpe utstyr.

For oss innebærer det at dere skal kunne leie utstyr for å dekke et kortsiktig behov, få hjelp med vedlikehold og reparasjoner eller få opplæring på utstyret dere handler fra oss.

LEIE UTSTYR

Hvorfor eie når du kan leie?

Å leie utstyr kan være en smart løsning når du må dekke et kortsiktig behov eller teste noe før du går til innkjøp. Hos oss finner du derfor flere forskjellige droner og annet utstyr som du kan leie. 

SERVICE

I vårt serviceverksted hjelper vi dere med å holde utstyret i god stand og klart for neste oppdrag. Vi har reservedeler, verktøy og trent teknisk personell.

Alt av service og reparasjoner registreres også i vår serviceportal, sånn at all historikk er tilgjengelig.

DEMONSTRASJON

Vil dere se utstyret i bruk før dere går videre med innkjøp?

Vi tilbyr demonstrasjoner av mesteparten av produktene vi har forhandler. Har dere lyst å se hvordan ting fungerer i praksis så kan dere booke en live demo.

KURS & OPPLÆRING

Vi vet at det er mye å ta inn når man skal ta i bruk nytt utstyr.

Heldigvis er vi her for å hjelpe dere på veien og vi kan derfor tilby dere kurs og opplæring på både droner, kameraer, sensorer og programvarer.

Kontakte oss gjerne for å ta en prat om deres behov.

KONTAKT

Har du spørsmål om hva vi kan tilby dere eller hvordan ting fungerer kan du altid kontakt oss.