"Vi er med deg på veien!"

Våre tjenester

Tjenestene som vi tilbyr deg som kunde skal være med å bidra til at du får enda mer ut av ditt dronebruk. Uansett om du flyr på hobbybasis, gjør film/foto-jobb, driver med inspeksjon eller samfunnsnyttige formål er vi der og hjelper deg når du trenger det. Vi kan blant annet tilby opplæring, verkstedstjenester og utleie av utstyr til som dere kanskje ikke trenger å kjøpe. Les mer om hva vi kan tilby dere nedenfor.

Reparasjon, service og brukerstøtte

Våre kunder er i hovedsak bedrifter og organisasjoner som bruker droner i jobbsammenheng. Derfor når vi selger droner stopper ikke forholdet vårt når dronene er levert til kundene, vi er med dom på reisen videre og kan tilby brukerstøtte, service og reparasjoner i etterkant. Ved vårt verksted i Bergen jobber serviceinnstilte tekniker som gleder seg til å hjelpe til når det trenges.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Termografi kurs

Sammen med Infrared Training Center (ITC) tilbyr vi kurs i termografi. Vi har et introduksjonskurs i termografi med drone som vi anbefaler alle våre FLIR-kamera brukere om å ta hvis de har begrenset kunnskap og erfaring fra bruk av varmekameraer og planlegger å bruke de på droner. Vi har også et sertifiseringskurs som kvalifiserer deg til Nivå 1 termografør i.h.t ISO 18436-7.

Neste kurstilfelle er i uke 11 (12-16 Mars 2018).

Les mer om termografikurs her!

Utleie av droner og utstyr

Ikke alle som trenger en drone vil kjøpe den, det er noen trenger en drone kun for en dag eller som ønsker å komplettere med en backup ved en viktig jobb. Da kan det være gunstig å leie drone på dag eller uke basis. For å kunne serve deg som kunde har vi valgt å sette opp det som mest sannsynlig er Nordens mest komplette sortiment av droner for utleie.

Les mer om droneleie her!

Drone leasing

Som en av få droneforhandlere i Norden tilbyr vi på SCANDINAVIAN DRONE leasing av droner i samarbeid med DNB. Leasing er en fordelaktig måte å finansiere deres drone investering. Dette er tilgjengelig for profesjonelt bruk, f eks mediaproduksjon, inspeksjon, samfunds & forsknings-virksomhet, søk & redning m.m. Leasing er derfor forbeholdt våre Proffkunder som har RPAS godkjenning fra Luftfartstilsynet.

Les mer om leasing her!

Lukk meny
×
×

Handlekurv

Velkommen tilbake

Logg inn på din konto