Termografikurs

Sammen med Infrared Training Center (ITC)* kan vi med stor glede tilby nordens første kurser i termografi med fokus på droner. Vi har et introduksjonskurs i termografi med drone som vi anbefaler alle våre FLIR-kamera brukere om å ta hvis de har begrenset kunnskap og erfaring fra bruk av varmekameraer og planlegger å bruke de på droner. Vi har også et sertifiseringskurs som kvalifiserer deg til Nivå 1 termografør i.h.t standarden ISO 18436-7.

På begge kursene vil dere få muligheten å teste og se nærmere på flere forskjellige modeller av IR-kameraer. Kursene passer dere som er helt ny eller har en kortere tid med erfaring fra termografi. Ta sjansen og bli med oss på den spennende reisen i dette raskt voksende bruksområdet.

Introduksjonskurs - Termografi med drone

Introduksjonskurset Termografi med drone er et 1-dag kurs der du vil bli tatt gjennom grunnene innenfor bruk av infrarødt kamera på droner. Her vil du lære deg om utstyret og hvordan dette bruket skiller seg fra tradisjonell termografi. Kurset retter seg til deg som har litt erfaring fra bruk av varmekamera og vil få en innføring som sikrer korrekt bruk av utstyret. Etter kurset vil du motta et diplom for gjennomført kurs.

Kursdato: 7 September

Kurssted: Bergen

Pris: 3.500kr (ekskl. mva)

Påmelding og spørsmål:

eirik@scandinaviandrone.no

+47 94039797

Sertifiseringskurs - Termografi Nivå 1 (ISO 18436-7)

Dette er et termografikurs som leder deg til Termografi Ni 1 sertifisering  i.h.t. ISO 18436-7. Deltakerne vil lære seg grunnene innenfor IR-teknologi, hvordan man bruker et IR-kamera under ulike forhold og i forskjellige applikasjoner. De vil også lære seg hvordan man bedømmer målesituasjonen i feltet og hvordan man identifiserer potensielle feilkilder. Etter kurset vil deltakerne være kvalifisert å utføre infrarøde inspeksjoner etter skriftlige retningslinjer samt å rapportere resultatene fra inspeksjonene.

Kursdato: 3-6 September

Kurssted: Bergen

Pris: 16.000kr (ekskl. mva)

Påmelding og spørsmål:

eirik@scandinaviandrone.no

+47 94039797

Bedriftsinterne kurs

Har dere en større bedrift med flere ansatte som trenger kurs innenfor termografi?
Ta kontakt med oss for å sette opp en skreddersydd kurs som passer deres virksomhet.

Påmelding og spørsmål:

eirik@scandinaviandrone.no

+47 94039797

 

*Infrared Training Center er et datterselskap til FLIR Systems og er verdensledende på kurs, utdanning og sertifisering innenfor infrarød teknologi.

Lukk meny
×
×

Handlekurv

Velkommen tilbake

Logg inn på din konto