Service og reparasjon av drone

Hos oss på SCANDINAVIAN DRONE kan du stole på at du kan få hjelp når du trenger det. Vi er ikke bare autorisert DJI forhandler men har også et godt utstyrt verksted i våre lokaler i Bergen. Her kan vi utføre alt fra oppdateringer av programvare og kalibreringer av sensorer til vedlikehold og reparasjon hvis du har haft et uhell med din drone. Med dedikert og serviceinnstilt personell er du sikker på å få den hjelp du trenger.

Les mer nedenfor om hva vi kan hjelpe deg med og fyll ut skjemaet lengst ned hvis du vil få kontakt med vårt verksted.

Reparasjon av drone

Drone er blitt lettere og lettere å fly takket være forskjellige hjelpemiddler som antikrasj- og posisjonerings-sensorer. Men selv med disse så hender det innimellom at uhellet er fremme og din drone blir skadet. Heldigvis er det få ting som ikke går å reparere for en rimelig kostnad og vi kan hjelpe deg med dette. Vi har et godt utstyrt verksted og tekniker som er veldig pasjonert for å fikse droner.

Service & Vedlikehold

Driver dere med kommersiell flyging blir det ofte mange flytimer på dronen i løpet av et år. For å sørge for sikker drift av dronen er det viktig med jevne kontroller og vedlikehold av utstyret. Vi tilbyr kontroll og gjennomgang av dronen for å sikre at alle deler og komponenter er i god stand. Hvis det er noe som trenger service gjør vi dette raskt og effektivt slik at dere kommer opp i luften kjappest mulig.

Firmware-oppdatering & Kalibrering

Korrekt firmware og godt fungerende sensorer er avgjørende for at din drone skal fungere optimalt. Med jevne mellomrom vil det komme nye fastvare-oppdateringer for å gi din drone nye funksjoner samtidig som det gjør de sikrere å bruke. Vil du være sikker på å fly med den siste og beste fastvaren kan vi hjelpe deg med en oppdatering av både drone, kamera, radiokontroll og batterier. Vi følger også opp med kalibrering av samtlige sensorer samt en testflyging for å se at alt virker som det skal.

Spesialbygging av droner

Trenger dere noe tilpasset deres behov kan våre tekniker hjelpe til med å sette opp ulike kameraer med gimbal på ønsket plattform. For eksempel kan vi montere varmekameraer fra FLIR Systems sammen med Gremsy gimbal på forskjellige dronemodeller. Disse leveres klare å fly etter deres ønsker.

Vi er også behjelpelige med å sette opp deres nye drone og gjøre de klar for bruk. Dette gjøre det lettere for dere å komme i gang med flygingen, slik at dere kan fokusere på å få jobben gjort.

Kontakt vårt verksted

Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med vårt verksted. Vi tar da kontakt med deg så fort vi kan for å hjelpe deg med det du trenger.