QUANTUM SYSTEMS TRINITY F90+

eVTOL med klasseledende flytid

Trinity F90+ er en fixed wing VTOL drone med lang flytid og en bred variasjon av kameraer og sensorer. Sammenlignet med andre modeller i Fixed Wing segmentet er dette en drone som gir utrolig mye for pengene.

Den er også utviklet for å ivareta flysikkerheten og kommer derfor som standard med både ADS-B mottaker og strobelys.

90 min flytid

90 min flytid med opp til 700 gram nyttelast

700 ha / flight

Dekk 700 ha med 3.2cm GSD@120m i en flight

ADS-B

ADS-B mottaker som standard og transponder som opsjon

PPK

PPK med GNSS base stasjon inkludert

Maks vindstyrke

Kan håndtere opp til 12m/s vindhastighet

QBase 3D

Intuitiv flyplanlegging med QBase 3D

90 min flytid

90 min flytid med opp til 700 gram nyttelast

700 ha / flight

Dekk 700 ha med 3.2cm GSD@120m i en flight

ADS-B

ADS-B mottaker som standard og transponder som opsjon

PPK

PPK med GNSS base stasjon inkludert

Vindtålighet

Kan håndtere opp til 12m/s vindhastighet

QBase 3D

Intuitiv flyplanlegging med QBase 3D

KAMERAER & SENSORER

Trinity F90+ har en stor variasjonen av nyttelaster. Du finner RGB-kameraer fra Sony som er tilpasset for produksjon av ortofoto, høydemodeller og punktskyer. I tillegg finnes ferdig integrerte løsninger med MicaSense multispektrale sensorer, RedEdge-MX og Altum.

I løpet av kort tid vil det også komme enda flere alternativer, som for eksempel termisk kamera. For dere som har spesielle behov, er det også mulig å integrere deres egne kameraer eller sensorer ved å kjøpe kun payload compartment.

Dersom dere vil bruke ulike type kameraer for forskjellige type oppdrag, kan dere raskt og enkelt bytte mellom de ulike alternativene

3D View - Sony UMC+RedEdge-MX

Qube 240 LiDAR

QUBE 240 er utviklet sammen med YellowScan, som er ledende innenfor kompakte LiDAR-løsninger for droner.

Scanneren kommer fra Livox og INS-enhet fra Applanix. For dere som stiller høye krav på presisjon og nøyaktighet er dette en meget god løsning.

Sony UMC R10C

20.1MP – APS-C sensor
16mm objektiv – 2.1cm/px @ 100m
20mm objektiv – 2.66cm/px @ 100m

Sony RX1R II

20.1MP – APS-C sensor
1.29cm/px @ 100m

MicaSense Altum

5 bånd multispektral + termisk
Multispektral-data 4.31cm/px @ 100m

MicaSense RedEdge-MX

5 bånd multispektral
6.94cm/px @ 100m

RedEdge-MX & UMC R10C

20.1MP – APS-C sensor
5-bånd multispektral

MicaSense RedEdge-MX Dual

10 bånd multispektral (lik satellit-data)
6.94cm/px @ 100m

QBase 3D - Intuitiv flyplanlegging

QBase 3D er Quantum Systems egenutviklede programvare for planlegging og gjennomføring av flyoppdrag.

I forkant av flygingen kan du enkelt planlegge flygingen over et område i 3D-vy og tilpasse høyde og hastighet etter ønsket resultat. Du kan også importere høydedata for å kunne holde en jevn høyde over bakken og derfor få lik GSD selv om det er ujevn terreng.

Når du er oppe i luften får du hele tiden telemetridata fra dronen for å se fremdrift og se status på de kritiske systemene. Med Ping-USB får du også flytrafikk i realtid.

Etter flygingen brukes også QBase for å utføre nøyaktig geotagging av bildene med innsamlet PPK data enten fra iBase eller andre GNSS mottakere. Du kan også bruke ETPOS data.

QBase 3D - Intuitiv flyplanlegging

QBase 3D er Quantum Systems egenutviklede programvare for planlegging og gjennomføring av flyoppdrag.

I forkant av oppdraget kan du enkelt planlegge flygingen over et område i 3D og tilpasse høyde og hastighet etter ønsket resultat. Du kan også importere terrengmodeller for å kunne holde en jevn høyde over bakken og derfor få lik GSD selv om det er ujevnt terreng.

Når du er oppe i luften får du hele tiden telemetridata fra dronen for å se fremdrift og status på de kritiske systemene. Med Ping-USB får du også flytrafikk i sanntid.

Etter flygingen brukes også QBase for å utføre nøyaktig geotagging av bildene med innsamlet PPK data enten fra iBase eller andre GNSS mottakere. Du kan også hente inn Rinex filer fra virtuelle basestasjoner som f.eks ETPOS fra kartverket.

iBase GNSS BASESTASJON

iBase er en GNSS Basestasjon som henter inn korreksjonsdata og lagrer  den på et MicroSD kort. Denne dataen brukes etterpå for PPK prosessering og nøyaktig georeferering av bildene fra Trinity F90+. iBase er inkludert sammen med dronen uten ekstra kostnad.

PRAKTISK OPPBEVARING

Trinity F90+ leveres i en lett og praktisk transportveske med plass for blant annet drone, payload og ekstra batterier. Ute på oppdrag setter du raskt sammen dronen og kan være i luften på noen få minutter.

Vesken har også plass til utstyr som fjernkontroll, strobelys, lader og en mindre laptop for mission planning.

Siden både dronen og vesken er forholdsvis lett så bærer du den enkelt over skulderen og formfaktoren på vesken gjør den enkel å oppbevare. Den er også solid nok til å sjekke inn som bagasje på fly om du skal reise med dronen.

Dimensjoner: 102x83x27cm

Sikrere enn multirotor

En Fixed Wing drone er allerede i sin design en naturlig sikker løsning, siden den kan glidefly hvis den mister fremdrift på grunn av mekanisk svikt. Dette gjør at denne dronetypen er en sikrere løsning sammenlignet med multirotor, noe som er en stor fordel ved risikovurdering av ulike type flyoppdrag.

ADS-B

I tillegg til dette kommer Trinity F90+ med ytterligere sikkerhetsfunksjoner. Som standard leveres den med ADS-B mottaker sånn at du til enhver tid kan få live flytrafikk inn i QBase. Om ikke dette er nok så kan du  velge å få integrert Mode-S transponder fra fabrikk.

STROBELYS

For å kunne gjennomføre sikre oppdrag i alle situasjoner, inklusive i mørket, så leveres Trinity med komplett oppsetning strobelys. Disse fester på dronekroppen og vingene med kraftige magneter sånn at du raskt og enkelt kan montere eller demontere de etter behov.

C3-MERKING - ÅPEN KATEGORI

Når nytt regelverk fra EASA trer i kraft vil det være nye oppdelinger av de forskjellige dronetypene og hvordan de kan flys i de forskjellige operatørklassene. For dere som vil fly i åpen kategori så vil Quantum Systems Trinity F90+ bli C3-merket for flyging i A3.

PAKKETILBUD

Vi gleder oss veldig til å kunne tilby en av markedets mest effektive VTOL drone for innhenting av nøyaktig geografisk data. For at dere skal få mest ut av Trinity F90+ tilbyr vi ulike pakkeløsninger til en gunstig pris.

Kontakte oss gjerne for mer informasjon om disse.

PAKKE #1

Trinity F90+
Ekstra batteripakke
Sony RX1 RII

PAKKE #2

Trinity F90+
Ekstra batteripakke
Sony RX1 RII
Pix4D Matic

PAKKE #3

Trinity F90+
Ekstra batteripakke
Sony RX1 RII
Pix4D Matic
Emlid Reach RS2

KONTAKTE OSS FOR MER INFORMASJON

Vil du vite mer om introduksjons-tilbudene eller har du andre spørsmål rundt Trinity F90+ så kan du kontakte oss på telefon eller e-post.