DET ER SMART Å LEIE DRONE

Vi har et komplett sortiment av droner og utstyr for inspeksjon og kartlegging som kan leies i korte eller lange perioder.

Nedenfor finner ni noen av produktene vi har tilgjengelig for utleie.

 

HVORFOR EIE NÅR MAN KAN LEIE?

FRIGJØR KAPITAL
Dette er en smart løsning for dere som vil dekke et kortsiktig behov og ikke låse kapital i utstyr som står mesteparten av tiden i hyllen.

UTSTYR SOM FUNGERER
Alt utstyr vi leier ut blir testet og vedlikeholdt mellom hver utleie. Dere vet derfor at dere har utstyr som fungerer knirkefritt.

NYHET - YELLOWSCAN MAPPER (lidar)

Har du et oppdrag som krever LiDAR med høy presisjon og nøyaktighet så kan du nå leie Matrice 300 RTK sammen med YellowScan Mapper.

Dette er en brukervennlig løsning og leveres med alt dere trenger. Den inneholder dronen med batterier/lader, YellowScan Mapper (LiDAR-enhet) og en laptop med programvaren for prosessering.

Leie LiDAR - Yellowscan Mapper

QUANTUM SYSTEMS TRINITY F90+

For dere som skal kartlegge store områder er Trinity F90+ det ultimate verktøyet. Med en flytid på 90+ minutter og hastighet på op til 20m/s kan dere dekke av tusenvis hektar på en dag og fly lange korridorer uten problem.

Foreløpig har vi Trinity F90+ tilgjengelig med Sony RX1 RII som er et fullformat kamera med 42.4MP sensor.

DJI MATRICE 300 RTK

Matrice 300 RTK er DJI’s industrielle flagskip og kan kombineres med flere forskjellige kameraer. Vi leier den ut som standard med Zenmuse H20T, et quad-sensor kamera med vidvinkel, zoom og IR-kamera, samt en laser avstandsmåler med 1200m rekkevidde.

Dronen har god flytid og tåler kraftig vind samt nedbør.

FLYABILITY ELIOS 2

Elios 2 er utviklet for inspeksjon i lukkede rom og har en beskyttende bur som lar den komme sikkert frem på trange plasser uten problem.

Med Elios 2 kan det gjøres store besparelser ved å slippe stillas eller klatrelag, samtidig som man kan utfør inspeksjoner sikrere ved å ikke måtte jobbe i høyden eller entre potensielt farlige miljøer.

Den har et 4K RGB kamera og et 160x120px IR kamera kombinert i et. Den bruker også sensorer for å hjelpe til med å stabilisere dronen, samt holde jevn avstand fra en flate som skal inspiseres.

CHASING M2 - UNDERVANNSDRONE

Chasing M2 har siden lanseringen satt en ny standard og minsker avstanden mellom hobby og industrielle ROV’r.

M2 har 4K stabilisert kamera, kan bevege seg i alle retninger takket være sine 8 kraftige motorer og kan dykke ned til 100m. Den leveres også med gripeklon som er med på bildet, som lar dere gripe og flytte ting.

PRIS: Fra 300kr/dag

HVORDAN FUNGERER DET NÅR MAN VIL LEIE?

For at vi skal leie ut utstyr har vi noen krav som må oppfylles. Du som leier og skal bruke utstyret må være godkjent å fly kommersielt med dronetypen som skal brukes, og du må har forsikring som dekker tap av utstyret (f. eks. ved ulykke, brann, tyveri etc.)

Har du ikke egen forsikring som dekker dette så samarbeider vi med CoverDrone. Du kan raskt gå inn og få pristilbud på forsikring av leieutstyr og før du leier så kan du akseptere tilbudet og tegne forsikring. Du vil da motta et forsikringstilbud som du viser  frem for oss.

Vurderer du å leie en drone som du ikke har i operasjonsmanual så kan du ta kontakt med oss og avtale at du legger inn noen av våre dronemodeller i operasjonsmaunalen, sånn at du allerede er forberedt når den dagen kommer.

KONTAKTE OSS

Kontakte oss om du er interessert i å leie utstyr fra oss og vil vite mer eller få priser.