FLYABILITY ELIOS 3

INNVENDIG INSPEKSJON OG KARTLEGGING

FlyAware™ SLAM Engine

3D Rapportering

SLAM-basert stabilisering

3D Kartleggning

Modulære nyttelaster

3D Live Map

Gjør deg klar for en ny era av innvendig inspeksjon og kartlegging!

Droner og roboter er ikke fremtiden, de er allerede her og de kan hjelpe deg som jobber med inspeksjon og kartlegging med å gjøre jobben på en smartere, raskere og mer sikker måte.

Flyability Elios 3 er ikke bare en inspeksjonsdrone uten lar deg også digitalisere og kartlegge omgivelsene mens du flyr. Den er utviklet for å gi deg tilgang til utilgjengelige og potensielt farlige plasser uten å utsette deg selv eller dine kollegaer for unødvendig risiko.

Modulær design

Elios 3 er redesignet helt fra bunn av for å imøtekomme ønsker Elios brukere i Norden og rundt om i verden. En av de første tingene du kan se er at den nå kommer med en LiDAR-skanner for å hjelpe deg å kartlegge omgivelsene mens du flyr.

LiDAR-skanneren kan også kompletteres eller byttes ut mot andre nyttelaster, takket være en ekstra nyttelast port og innfestninger på dronen… dette åpner helt nye muligheter.

LiDAR som standard

Elios 3 kommer som standard med en LiDAR-skanner fra Ouster. Den brukes for å lage punktsky for posisjonering og navigering i realtid eller for å produsere en punktsky med høy nøyaktighet i den dedikerte programvaren GeoSlam Connect.

FlyAware™ - SLAM engine

Med den SLAM-baserte FlyAware™ motoren så lages en 3D punktsky i realtid. Denne punktskyen brukes for å stabilisere og posisjonere dronen, sånn at den blir utrolig lett å fly.

Imponerende stabilitet

Med FlyAware™ systemet til Elios 3 er den på et helt nytt nivå når det kommer til stabilitet og posisjonering. Videoen viser en sammenligning med Elios 2 der du kan se at Elios 3 holder posisjonen helt uten input fra piloten.

Dette gjør at den er utrolig lett å fly og navigere i vanskelige miljøer, og lar piloten fokusere på å fange bra data.

Live map

Den desidert største oppgraderingen for Elios 3 er den innebygde LiDAR scanneren som genererer en 3D punktsky i realtid. Med Live Map vil du kunne se hvor du har flydd og få en helt unik stedsbevissthet når du skal ta deg frem i lukkede rom og vanskelige miljøer .

Ny batteri design

Elios 3 kommer med smarte batterier som lar deg se ladenivå og status med LED-lys. De har også ny design med hurtigfeste som gjør de lettere å sette inn og ta ut av dronen, samtidig som de sitter mer sikkert selv om du har en kraftig kollisjon.

De nye batteriene gir deg også bedre flytid enn før. Uten LiDAR vil du få opp til 12.5min flytid.

Elios 3 fjernkontroll

Ny fjernkontroll

Elios 3 kommer med en helt ny fjernkontroll som gir deg en enda bedre opplevelse og kontroll over dronen og de innstillinger som du må gjøre mens du flyr. Den har en sele som gjør at hendene avlastes og kontrolleren er perfekt balansert.

Med sin nye design har du mer kontroll og kan fokusere på å fange verdifull data.

Større nettbrett med Cockpit-applikasjonen

Sammen med den nye fjernkontrolleren kommer også et større nettbrett som gjør det lettere å se de viktige detaljene i live feed’en fra dronen. Den gjør det også lettere å følge med på viktige telemetridata fra dronen, som batteritid, signalstyrke m.m.

Men den største gevinsten er kanskje at du kan se live 3D punktskyen som bygges av LiDAR-skanneren, side ved side med live video’en fra dronen. Dette er utrolig verdifullt for å hjelpe deg å navigere komplekse miljøer bortom synsrekkevidde.

4K video og 12MP foto

Elios 3 har en RGB kamera som spiller inn 4K video gjennom hele flygingen og lar deg ta 12MP foto av objekter som er av større interesse. Disse bildene vil du raskt finne igjen i en tidslinje når går igjennom inspeksjonen i programvaren Flyability Inspector.

Opp til 16.000 Lumen

Elios 3 har en vesentlig forbedret LED-belysning som gjør at du vil få enda bedre bildekvalitet i mørke og støvete miljøer. Den kan fungere som flombelysning eller hjelpe til med å fremheve pittings eller kantsår.

ELIOS 3 DEMONSTRASJON

Har dere et use case der dere tenker at Elios 3 kan benyttes til å løse en oppgave så kan vi komme og gjennomføre en «proof of concept» inspeksjon eller kartlegging med dere. Vi kan også komme å demonstrere dronen uten å gjøre et skarpt oppdrag uten mer for å la dere få en oversikt over funksjoner og hvordan dronen er å operere.

Kontakte oss gjerne for mer informasjon om dronen, en demonstrasjon eller for å få pristilbud på en pakke.