FLIR VUE TZ20

TERMISK ZOOMKAMERA

FLIR Vue TZ20

FLIR Vue TZ20 er markedets første kommersielle varmekamera med optisk zoom og gir dere helt nye forutsetninger gjennom å kunne zoome uten å miste bildekvalitet. TZ20 er basert på to Boson kjerner med 640×512 pikslers oppløsning, der den ene har 95° og den andre har 18° Field of View.

Dette gjør at dere som operatør har mindre begrensninger i hva slags oppdrag dere kan bruke kameraet for. Med FLIR Vue TZ20 kan ni uten problem kombinere mange forskjellige oppdragstyper, der ni kan få en god oversikt med vidvinkelen og samtidig zoome dypt inn for å se nøye på detaljer.

Siden DJI’s Matrice 200 Serie og Matrice 300 RTK har blitt markedes mest brukte droner for blant annet industriell inspeksjon og andre avanserte oppdrag så er TZ20 utviklet med DJI’s Skyport og Payload SDK, for å bli 100% integrert i de dronemodellene. Den er derfor helt «Plug & Play» og ni flyr helt som vanlig med DJI Pilot.

20X TERMISK ZOOM

5x optisk zoom og 4x digital zoom gir hele 20x kombinert zoom, noe som per i dag er helt unikt for denne type dronekamera. 

DOBLE BOSON®

Vue TZ20 er basert på to høyoppløste Boson kjerner som er kalibrert fra fabrik og streamer 30Hz live video og lagrer video med 60Hz på MicroSD kort.

SKYPORT 2.0

Gjennom DJI’s Skyport 2.0 er Vue TZ20 helt integrert med både Matrice 200 Serien og Matrice 300 RTK, og ni bruker DJI Pilot for å fly som vanlig.

SPESIFIKASJONER - FLIR VUE TZ20

SPESIFIKASJONER - FLIR VUE TZ20

Dimensjoner:

128 x 154 x 141 mm

Vekt:

640 gram

Zoom:

5x optisk / 4x digital

Optikk:

95° (24mm) / 18° (4.9mm)

Kompatibilitet:

M200 Serien / M300 RTK

Applikasjon:

DJI Pilot

IR kjerne:

2x FLIR Boson 640x512

Pixel Pitch:

12 µm LWIR

Sensitivitet:

85 mK @ F / 1.0

Driftstemperatur:

-20°C til 45°C

IP-klassning:

IP44

Bildeformat:

Foto: TIFF / Video: MPEG

KONTAKTE OSS

Har ni spørsmål kring FLIR Vue TZ20, ønsker et tilbud eller vil bestille så kan ni kontakte oss for å få mer hjelp.

KORT OM OSS

MARKEDSLEDENDE SUPPORT

Vårt mål er å hjelpe bedrifter og organisasjoner med gode droneløsninger for blant annet inspeksjon og kartleggning. For oss er kundesupport utrolig viktig og vi har derfor stor nytte av vår tekniske kunnskap og erfaring fra flere av bransjene vi leverer til. Vår tekniske kunnskap og bransjeerfaring kombinerer vi med en ambisjon om å altid strekke oss litt lenger for å hjelpe våre kunder med å lykkes. Det er dette som gjør at ni får markedsledende support når ni handler fra oss.

GRATIS OPPSTART

Vi inkluderer alltid gratis oppstart når dere kjøper droner fra oss. Vi starter, oppdaterer og klargjør da utstyret før leveranse.

OPPLÆRING

Få maksimal avkastning på investeringen deres gjennom å gi personellet deres grunnleggende opplæring på utstyret.

SERVICEAVTALE

Unngå unødvendig stress og la oss holde utstyret deres i toppstand med jevnlig service og vedlikehold i våres verksted.