EDGYBEES First Response

Edgybees First Response er en AR (Augmentet Reality) app som er spesielt utviklet for brann og redning, politi, forsvar og andre som er avhengig av å få kjapp og presis situasjonsforståelse. Pakken består av 3 applikasjoner som sammen skal gi deg den situasjonsforståelsen du trenger for å ta de rette avgjørelsene til å redde ditt og andres liv. Dette er den første appen i verden som er spesielt laget for RPAS operatører og innsatspersonell som skal løse livsviktige oppgaver. Utfordringene du som RPAS operatør har er å tolke det du ser og videreformidle informasjonen til rett tid og til de som trenger det uten at informasjon går tapt. Dette hjelper Edgybees deg med!

First Response Air – Pilot App

Edgybees First Response Air er den første pilot appen utviklet spesifikt for innsatspersonell som skal redde liv. Appen kombinerer dronevidoen live med tilgjengelig GEO informasjon. Eksempler på dette er veinavn, kartinformasjon, interessepunkter, selv genererte punkter, eget personell, og annen tilgjengelig informasjon.

First Response – Tracker

For å ha komplett situasjonsforståelse trenger du å vite hvor lagmedlemmene dine er. Med Tracker appen som per nå er kompatibel med alle IOS og Android enheter på markedet kan du bruke din mobil som transponder. Dette gjør at din og dine lagmedlemmers posisjon deles i sann tid med Pilot og C&C appene.

First Response – Command and Control (C&C)

Command and Control programvaren gir deg situasjonsforståelse fra luften til din PC, mobile enhet og operasjonsrom. Innsatsledere kan se alle video strømmene, kart med personell bevegelser, selv genererte punkter og annen informasjon på en samlet plass.

Vil du vite mer eller få en demonstrasjon av Edgybees First Response?

Lukk meny
×
×

Handlekurv

Velkommen tilbake

Logg inn på din konto