DRONETILBEHØR

Vi på SCANDINAVIAN DRONE har en målsetning om å kunne tilby alt det du trenger av dronetilbehør og ekstrautstyr slik at det er enkelt for deg å få det meste ut av din drone. Uansett om du flyr drone for hobby eller profesjonelt bruk, fotografering og filming, inspeksjon og kartlegging eller søk og redning.

Hos oss har vi samlet mange forskjellige merker og produkter fra de litt billigere alternativene og helt opp i verdensklasse. Nedenfor finner du noen av våre favoritt-produsenter og noen smaksprøver av kategorier. Det du ikke finner her vil du også finne i menyene på toppen av siden. Er det noe du fortsatt mangler i sortimentet vårt er vi bare en telefon eller mail unna og vi tar gledelig imot ønsker om produkter du syns vi bør utvide med.

 

 Her finner du noen populære kategorier

KAMERAFILTER

SOLSKJERMER

LED LYS

Lume Cube Quad Pack

KAMERAOBJEKTIV

 

RENGJØRINGSUTSTYR

Rengjøringsutstyr

MINNEKORT

Lexar MicroSD 1800x 128GB

MINNEKORT-LESERE

Lexar MultiCard Reader USB3.0

USB-MINNE

Jumpdrive S75 USB 3.0

KOFFERTER

HPRC Case DJI Inspire 2

RYGGSEKKER

Lowepro Droneguard BP 450 AW

KAMERA-GIMBAL

DJI Osmo+

KAMERASTATIVER

Velbon Videomate 638

360-kamera

Panono 360 Camera Kit

DRONETILBEHØR FOR SPESIFIKKE MODELLER

De aller fleste søker kanskje etter tilbehør for akkurat sin modell. Vi har derfor sortert dronetilbehør etter spesifikke modeller. Her under finner du de vanligste modellene for tiden men du finner enda fler i vår meny ovenfor. Under fanen "TILBEHØR" går du inn på "Modellspesifikke Tilbehør".

DJI MAVIC PRO

DJI Mavic Pro Tilbehør

DJI PHANTOM 4 Pro/Adv
DJI INSPIRE 2

 

MATRICE 200