Droneleie

Vi på SCANDINAVIAN DRONE er Autorisert DJI Enterprise Forhandler og har mest sannsynlig Norges mest komplette utvalg av droner for utleie. Hos oss er du sikker på å få utstyr som er oppdatert og i god stand. Nedenfor ser du hvilke modeller vi har tilgjengelig for utleie. Er det noe du trenger men ikke finner er du velkommen å ta kontakt for å se om det er noe vi kan ordne.

Hva får du levert med våre utleie droner?

Alle våre utleie droner leveres godt utstyrt og klare for oppdrag. Blant annet får du med flere batterier og ladere for å holde flygingen i gang uten avbrudd. For å lage foto og film av høy kvalitet leveres alle droner med PolarPro Cinema Series filter, samt rengjøringsutstyr fra Lenspen.

DJI Matrice 210

For avanserte inspeksjons- og kartleggings-oppdrag tilbyr vi Matrice 210. Dette er en arbeidsplatform som klarer å håndtere regn og kulde uten problemer. Dere velger selv hva dere trenger av sensorer og kan per i dag velge mellom Zenmuse X5S, Zenmuse Z30 og Zenmuse XT2.

Pris: Ta kontakt for tilbud

DJI Inspire 2

For foto- og film-oppdrag der det eneste som teller er høyest mulig kvalitet og et effektivt arbeidsflyt er Inspire 2 et naturlig valg. Denne kan leies enten med Zenmuse X5S eller Zenmuse X7. Zenmuse X5S et micro 4/3 kamera med utbyttbar optikk som leverer bilder med 20.8MP og Raw-video i opp til 5.2K. Zenmuse X7 er et kamera med Super35 sensor som leverer 24MP bilder eller Raw-video i opp til 6K.

Pris: Ta kontakt

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition er proffenes valg av drone i Phantom-serien. Den leverer både bilder og video-opptak av enestående kvalitet, 20MP foto og 4K video med båndbredde på 100Mbit/s. Med innebygget skjerm i håndkontrollen og krasj-sensorer foran og bak er den både praktisk og sikker å bruke. Dere får også med PolarPro Cinema Series 6-pack.

Pris: 499kr/dag (eks mva)

DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Mavic 2 Enterprise Zoom

Utviklet for sikkerhet & beredskap-bransjen samt for de som driver med enklere inspeksjoner er Mavic 2 Enterprise og lettere type inspeksjoner. Dronen har et 4K-kamera som kombinerer optisk og digital zoom sånn at dere kan komme tett innpå objekter men beholde et godt sikkerhetsavstand. Leveres i en Hard Case sammen med 3stk batterier, ladere og tilbehørene som kan monteres på toppen av dronen (Spotlight, Speaker, Beacon).

Pris: 699kr/dag (eks mva)

Utstyrsleie

I tillegg til droner leier vi også ut tilhørende utstyr til dere som ønsker å komplettere det dere allerede har eller kanskje bare vil prøve noe før dere kjøper det. Her har vi alt fra ekstra radiokontroller, skjermer, batterier til kameraer og kameralinser. Hvis dere ikke finner det dere trenger nedenfor er dere hjertelig velkommen å ta kontakt med oss, vi har ofte mer utstyr tilgjengelig.

DJI CrystalSky 7.85"

For profesjonelle filmteam er en lyssterk skjerm med lang batteritid et veldig godt tilbehør som virkelig settes pris på når nettbrett eller telefon ikke helt strekker til. CrystalSky har blant annet USB Type-C inngang og HDMI utgang. Den har også doble MicroSD-kortplasser som gir dere mulighet å overføre materialer fra minnekort til harddisk ute i felt.

Pris: 299kr/dag (inkl mva)

DJI Cendence

DJI Cendence Remote Controller

Radiokontroll for profesjonelle operatører som vil ha ekstra god kontroll og rask tilgang til blant annet kamera innstillinger. Cendence er en solid radio som kan tilpasses dine behov og ønsker med flere programmerbare hurtigvalg. Du har også fokuskontroll med et hjul direkte på kontrollen. Cendence kommer med samme type batterier som CrystalSky og kan kjapt byttes ut for å ikke måtte stoppe flygingen og lade. Den leveres med standard antenner men har også med en Patch antenne for bedre rekkevidde. 

Pris: 299kr/dag (inkl mva)

Zenmuse X7

DJI Zenmuse X7

Har du en produksjon som trenger det absolutt beste av material tilbyr vi Zenmuse X7 som er kapabel å filme opp til 6K video. Kameraet leies ut med komplett Lens Set (16mm - 24mm - 35mm - 50mm) for å gi dere utrolig kreative muligheter.

  • Super35 Sensor
  • 24MP foto
  • 6K video

Pris: 2.000kr/dag

DJI Zenmuse X5S

Har du en produksjon som trenger høy kvalitet kan Zenmuse X5S levere opp til 5.2K video i ProRes og CinemaDNG. Kameraet leies ut med 15mm linse.

  • Micro 4/3 Sensor
  • 20.8MP foto
  • 5.2K ProRes / CinemaDNG

Pris: 695kr/dag

DJI 240GB CineSSD

Har dere midlertidig behov for økt SSD-kort kapasitet men ikke vil kjøpe inn fler SSD disker enn dere vanligvis trenger. Da kan dere leie disker fra oss til en rimelig kostnad. Ta kontakt hvis dere vil leie over lengre tid eller andre kort enn 240GB.

Pris: 399kr/døgn per kort

Slantrange 3PX

Slantrange 3PX

3PX er markedets ledende multispektral sensor og er helt integrert i Matrice 200 serien. Samle verdifull data på en effektiv måte for landbruk eller forskning og for å kunne ta de rette beslutningene.

Pris: 1.500kr/dag

Zenmuse XT2 (640 - 30Hz - 13mm)

Zenmuse XT2 er en dual sensor IR-kamera og fullt integrert i Matrice 200 serien. XT2 bruker MSX-teknologi for å blende sammen IR og RGB bilde sånn at konturer og detaljer blir visuelt synlig og gjør IR-bildet lettere å tolke. Den er radiometrisk og høyoppløst for å gi nøyaktige temperaturdata både live og i ettertid.

Pris: 3.500kr/dag

Flir Duo Pro R

Flir Duo Pro R (640 - 30Hz - 19mm)

Flir Duo Pro R er en dual sensor IR-kamera som kan monteres på mange forskjellige drone modeller. Duo Pro R er IR-kameraen som Zenmuse XT2 er basert på i grunnen og bruker MSX-teknologi for å blende sammen IR og RGB bildene. Dette gjør at konturer og detaljer blir visuelt synlig og gjør IR-bildet lettere å tolke. Den er radiometrisk og høyoppløst for å gi nøyaktige temperaturdata både live og i ettertid.

Pris: 2.000kr/dag

Zenmuse Z30

Zenmuse Z30 er en meget kraftfull kamera for blant annet inspeksjon. Med 30x optisk zoom og 6x digital zoom kan dere komme tett innpå kritiske komponenter mens dere fortsatt har en god sikkerhetsavstand. Med den intelligente funksjonen Tap-Zoom holder det med å tap´e på det objektet på skjermen som du vil zoome inn på. Kameraet vil da både sentrere og zoome på det objektet i forhåndsvalgte intervaller.

Pris: 1.300kr/dag

TIPS!

Hvis din bedrift er registrert som Proffkunde hos oss vil dere ha rabatter og andre fordeler på vårt utleiesortiment. Les mer om å bli Proffkunde her hvis dere ikke er det allerede.

Lukk meny
×
×

Handlekurv

Velkommen tilbake

Logg inn på din konto