Droneleie

Vi på SCANDINAVIAN DRONE er Autorisert DJI Enterprise Forhandler og har mest sannsynlig Norges mest komplette utvalg av droner for utleie. Hos oss er du sikker på å få utstyr som er oppdatert og i god stand. Nedenfor ser du hvilke modeller vi har tilgjengelig for utleie. Er det noe du trenger men ikke finner er du velkommen å ta kontakt for å se om det er noe vi kan ordne.

Hva får du levert med våre utleie droner?

Alle våre utleie droner leveres godt utstyrt og klare for oppdrag. Blant annet får du med flere batterier og ladere for å holde flygingen i gang uten avbrudd. For å lage foto og film av høy kvalitet leveres alle droner med PolarPro Cinema Series filter, samt rengjøringsutstyr fra Lenspen.

Utstyrsleie

I tillegg til droner leier vi også ut tilhørende utstyr til dere som ønsker å komplettere det dere allerede har eller kanskje bare vil prøve noe før dere kjøper det. Her har vi alt fra ekstra radiokontroller, skjermer, batterier til kameraer og kameralinser. Hvis dere ikke finner det dere trenger nedenfor er dere hjertelig velkommen å ta kontakt med oss, vi har ofte mer utstyr tilgjengelig.

TIPS!

Hvis din bedrift er registrert som Proffkunde hos oss vil dere ha rabatter og andre fordeler på vårt utleiesortiment. Les mer om å bli Proffkunde her hvis dere ikke er det allerede.