DRONEKURS

Gjennom våre dronekurs guider vi dere til sikre og effektive droneoperasjoner!

For å få mest mulig ut av å bruke droner i en bedrift så trenges det regel mye mer enn å bare kjøpe inn det rette utstyret. Derfor har vi samlet all vår kunnskap og erfaring fra forskjellige bransjer i en rekke kurser som vi tror vil hjelpe dere med å komme raskere i gang med en sikrere og mer effektiv bruk av dronene i deres bedrift.

Nedenfor finner dere kursene vi kan holde for dere og de er delt opp i 3stk kategorier - Introduksjons-kurs, Type-kurs og Bransje-kurs. Disse er basert på hva vi opplever at de mange av våre kunder trenger, men vi tilpasser gjerne kursene etter deres unike behov.

INTRODUKSJONSKURS - Grunnleggende intro til DJI droner

Siden mange der ute ikke har noen tidligere erfaring fra DJI droner kan det være mye å sette seg inn i. Derfor har vi laget et kurs der vi tar deg gjennom det viktigste av alt du må kjenne til. Blant annet lærer vi deg mye av innstillinger, sikkerhetsfunksjoner samt oppdatering av firmware og kalibreringer som må gjøres innimellom.

INTRODUKSJONSKURS - Teknisk vedlikehold & Service

Dette er et kurs utviklet for den eller de i en bedrift som har ansvar for daglig og periodisk vedlikehold, service og reparasjoner. Vi vil ta deg gjennom komponentene i dronen, rutiner for service og vedlikehold samt feilsøking og reparasjoner.

INTRODUKSJONSKURS - Fotogrammetri & GIS

I dette kurset gir vi deg grunnleggende kunnskap i læren om fotogrammetri og samt en introduksjon i GIS (Geographical Information System). Kurset passer utmerket for deg som enten er en droneoperatør og gjør oppdrag mot entreprenør-, konsult- og bygge-bransjen eller allerede jobber i bransjen og vil lære deg hvordan dere kan bruke droner for å effektivisere arbeidsflyten.

TYPE-KURS - Matrice 200-serien

DJI Matrice 200-serien er en av de mest avanserte og tilpassningsbare drone-platformene på markedet. For dere som er nye innenfor drone-flyging og/eller DJI's Enterprise-modeller er det en god investering å få opplæring på modellen fra en av våre erfarne instruktører. Vi går gjennom dronens hardware, software, forskjellige kameraer/sensorer samt funksjoner.

TYPE-KURS - Phantom 4 RTK

DJI Phantom 4 RTK er utviklet for innsamling av nøyaktig geo-refererte bilder for bruk i fotogrammetri og  3D-mapping. Dette er en avansert drone som krever at du er godt innsatt i funksjonene for å få ønsket resultat. Vi tar deg gjennom alt du trenger å vite før du tar dronen i bruk ute i felt.

TYPE-KURS - Mavic 2 Enterprise

Alle droner har sine unike funksjoner og egenskaper, og selv om den er liten og utrolig praktisk så er Mavic 2 Enterprise ikke noe unntak. I dette type-kurset går vi gjennom funksjoner og egenskaper samt forskjeller mellom Zoom og Dual versjonene. Kurset inneholder også mye praktisk fly-trening med vår erfarne instruktør.

BRANSJE-KURS - Droner i Redningstjenesten

Dette er et kurs som er skreddersydd for dere som jobber innenfor redningstjenesten. Vår instruktør har mange års relevant erfaring fra bruk av droner i kritiske situasjoner, der drone har blitt brukt blant annet til å gi verdifull situsjonsforståelse og til å redde liv.

BRANSJE-KURS - Droner i Bygg & Anlegg

Bygg & Anlegg er en av de bransjene som anses være mest moden for bruk av droner i stor skala. Med teknologi som utviklet seg veldig sterkt de siste årene kan droner effektivisere og forbedre arbeidsflyten på mange måter. Dette kurset tar deg gjennom hvordan dere tar i bruk droner i deres bedrift.

BRANSJE-KURS - Droner i jordbruk

I jordbruk er droner et veldig bra verktøy som kan hjelpe til å gi verdifull informasjon, innsikt og oversikt. I dette kurset tar vi dere gjennom bruk av ulike type droner, kameraer og sensorer som kan være til nytte i deres bransje.

BRANSJE-KURS - Droner i Skogbruk

Skogbruk er en industri som kan ha veldig stor nytte av droner. Vi har derfor satt sammen en kurs som tar deg gjennom de forskjellige bruksområdene og hvordan du bruker dronen på en sikker og effektiv måte.

SKREDDERSYDDE KURS FOR DIN BEDRIFT

Vi holder også skreddersydde kurs for deres bedrift, der vi kan trekke inn forskjellige deler fra flere av våre kurs eller tilpasse innholdet helt etter deres behov. Disse kursene kan for eksempel gjennomføres over en halvdag eller gå over flere dager, med en kombinasjon av teori og praktikk.

Ta kontakt med oss for å snakke mer om hvordan vi kan hjelpe dere!

dronekurs@scandinaviandrone.no

 

Lukk meny
×
×

Handlekurv

Velkommen tilbake

Logg inn på din konto