MATRICE 300 RTK

MED INTELLIGENS OG SIKKERHET I FOKUS

DJI Matrice 300 RTK er DJI’s nye flagship drone. Med rekordlang flytid, avansert sensorikk og Artifisiell Intelligens åpner den opp en verden av muligheter for sikre og effektive droneoperasjoner i komplekse situasjoner.

Sammen med M300 RTK lanseres også en ny generasjon av kameraer, Zenmuse H20 serien, og med en nyttelast kapasitet på 2.7kg vil vi også se en rekke sensorer gjøres tilgjengelig.

DJI Zenmuse H20 Serien

Sammen med Matrice 300 RTK kommer Zenmuse H20 Serien, som er en ny serie med kraftfulle kameraer med flere type sensorer. Zenmuse H20 kommer med en 12MP vidvinkel kamera, 20MP zoom samt en laser rangefinder som kan måle avstander opp til 1200m og merke ut GPS posisjon på objekt.

Zenmuse H20T har den samme teknologien men som navnet antyder har den også en termisk sensor. Den termiske sensoren har oppløsning på 640×512 piksler.

DJI ZENMUSE H20

 • 12MP vidvinkel kamera
 • 20MP zoomkamera (20x optisk)
 • 1200m Laser Rangefinder
 • Object Tracking
 • High-Res Grid Photo
 • Night Vision

DJI ZENMUSE H20T

 • 12MP vidvinkel kamera
 • 20MP zoomkamera (20x optisk)
 • 1200m Laser Rangefinder
 • 640×512 piksler IR-kamera
 • Object Tracking
 • High-Res Grid Photo
 • Night Vision

Tegne serviceavtale

unngå unødvendig stress og nedetid

Forsikre dere om at utstyret blir godt vedlikeholdt med jevne serviceintervaller i vårt uavhengige service og reparasjons-senter. Når dere tegner serviceavtale hos oss så håndterer vi planlagt vedlikehold etter produsentenes retningslinjer for hver dronemodell, sånn at dere kan slappe av og fokusere mer på flygingen.

Med serviceavtale hos oss så utfører vi planlagt vedlikehold ved forhåndsbestemte intervaller, f eks ved 6-12-18 måneder. Vanligvis inkluderer vi rengjøring, oppdatering, kalibrering, bytte av slitasjedeler samt testflygning. Kostnaden for serviceavtalen dekker både arbeid og deler.

Når dere tegner serviceavtale vet dere at utstyret vil bli vedlikeholdt ved jevne intervaller, av en tekniker som er kvalifisert og uavhengig. Alt blir godt dokumentert i vår Service & Support-portal.

Når dere tegner serviceavtale vil kostnaden for vedlikehold bli mindre enn om dere velger å gjøre samme service hver for seg og dere vil også ha forutsigbarhet over kostnadene.

Når dere har serviceavtale hos oss vil dere også motta rabatt på eventuelle reparasjoner.

Det er en fordel å tegne serviceavtalen allerede ved kjøp av dronen, men det kan også tegnes før det er tid for den første service. Dette er vanligvis 6 måneder etter at dronen er tatt i bruk for første gang eller når dronen har nådd maksimalt antall flytimer for første service.

Matrice 300 RTK har et serviceintervall på 6 måneder eller hver 200’e flytime. Fra erfaring ser vi at de fleste flyr mindre enn maksimalt antall flytimer mellom serviceintervallene og det er da service hver 6’e måned.

I vår Service & Support-portal vil vi legge inn gjeldende serviceintervall sånn at det sendes ut varsel når det er tid for neste service.

I vår Support & Service-portal samler vi nøkkelinformasjon om deres drone(r). Vi bruker den for å håndtere garantier, supportsaker, service og reparasjoner. Dette gjør at all informasjon er samlet på én plass og all historikk finnes lett tilgjengelig. 
Service & Support-portal

Ja, ni kan ha en eller flere brukere som får enten “View Only” eller “Admin” rettigheter. De som er View Only vil kunne se informasjon, mens de som er Admin kan administrere informasjon. Dere kan også bruke vår portal for å håndtere vedlikehold selv. Om ni vil gjøre eget vedlikehold kan vi hjelpe til å sette opp brukere samt egne rutiner i vår portal.

Ta kontakt for mer informasjon.

M300 RTK - TILBEHØR
TB60 Battery Station
CMS Radar
Smart Controller
D-RTK 2
TB60 Battery
KONTAKT OSS

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om DJI Matrice 300 RTK eller vil få et pristilbud.

OM OSS

SCANDINAVIAN DRONE AS er en B2B droneleverandør med base i Bergen og søsterselskap i Sverige. Vi leverer løsninger med fokus på inspeksjon og kartlegging. Når dere handler fra oss kan ni være trygg i at dere har markedsledende support inkludert, da vi sitter på både teknisk kunnskap og bransjeerfaring.

Våre droneløsninger kan leveres med software, kurs og support & serviceavtale, sånn at dere kan fokusere 100% på å fly.