DJI AGRAS T16

16L

16L tank for ugressmiddel

IP67

IP67-klassifisering på hovedmodul

RTK

Centimeternøyaktig
RTK-posisjonering

Radar

Radar for avansert navigering

AI

Avansert AI motor for intelligent flight

DJI Agras T16 er en kraftfull drone som kan brukes for å sprøyte ugressmiddel eller så frø innen jordbruk, skogbruk og frukt/bær-plantasjer. Med kraftfull maskinvare og avansert software kan Agras T16 effektivisere flere arbeidsoppgaver, redusere kostnader, maksimere innhøsting og minimere risiko for personer som jobber med potensielt farlige arbeidsoppgaver. 

Den leveres med en 16L tank, et komplett system for sprøyting og kan kompletteres med en spreder for å så frø.

HØY NYTTELAST GIR BEDRE EFFEKTIVITET

DJI Agras T16 har høyere nyttelast-kapasitet i forhold til sine forgjengere, med en tank som kan ta opp til 16L. Med 4stk pumper og 8stk sprinklere har den en spraybredde på hele 6.5m og sprøyter opp til 4.8L/min. Med denne kapasiteten kan T16 sprøyte opp til 10 hektar per time. Systemet har også en elektromagnetisk flødesmåler som gir høyere presisjon og stabilitet i forhold til tradisjonelle målere.

SPRØYTETANK VOLUM

16L
10L

SPRAYBREDDE

6.5m
4.5m

SPRØYTEHASTIGHET

4.8 l/min
2.4 l/min

EFFEKTIVITET / TIME

10 hektar
6 hektar

ET KRAFTFULLT SYSTEM MED HØY SIKKERHET

For å garantere sikker flygning er DJI Agras T16 utstyrt med redundans i flere deler av systemet. Den har doble IMU’er og barometrer, samt et GNSS/RTK-system som gir centimeternøyaktighet. RTK-systemet gjør også dronen motstandskraftig mot magnetiske forstyrrelser, noe som bidrar til økt sikkerhet hvis man flyr i nærhet av f. eks. høyspentlinjer.

OPPGRADERT RADAR

T16 har et oppgradert radarsystem som scanner omgivelsen både dag og natt uten å bli påvirket av lys eller støv. Med radarsystemet kan den unngå hindringer både fremover og bakover samtidig som den måler helling og kan kompensere sånn at dronen holder en jevn høyde over bakken. Den har 100° horisontal Field of View, som er det dobbelte av tidligere modeller.

Dette innovative radarsystemet bruker såkalt Digital Beam Forming (DBF) teknologi som kan lage en 3D-punktsky for å danne et bilde av omgivelsene og hjelpe dronen til å navigere rundt hindringer i flyruten.

LIVE VIDEO FRA FPV KAMERA

For at piloten skal ha full kontroll har T16 et 1280x960px FPV kamera som gir god sikt fremover. Kameraet har også hjelp av LED lys som lyser opp området når det begynner å bli mørkt ute.

Agras T16 benytter DJI’s kraftfulle radio & videokommunikasjons-system OcuSync 2.0 som lar deg fly dronen sikkert over lengre avstander.

FORSKJELLIGE MODUS FOR FORSKJELLIGE BEHOV

Agras T16 tilbyr forskjellige flymoduser for flate områder, kupert terreng og frukthager for å dekke ulike behov.

FLATt TERRENG

Manual Operation Mode, A-B Route Operation Mode, og Route Operation Mode kan brukes for de fleste behov.

KUPERT TERRENG

Med et kraftig fremdriftssystem og automatisk deteksjon av vinkel på skråninger er det lett å fly i kupert terreng.

FRUKTHAGER

Bruk DJI Terra for å lage 3D-modeller der frukt trær identifiseres med AI. Skap deretter en 3D ruteplan i.h.t. trærenes posisjon og høyde.

EN KOMPLETT OG INTELLIGENT ARBEIDSFLYT

Med Agras T16 kompletterer dere den intelligente arbeidsflyten etter at dere hentet inn og analysert data. Begynn med å samle inn nøyaktig data over terrenget med Phantom 4 RTK for å skape en 3D-modell i DJI Terra. Denne modellen  brukes videre til å lage flyruter for Agras T16. For å få en komplett oversikt over alle forskjellige områder, og for å administrere oppdragene bruker dere DJI’s Agriculture Management Platform.

1. DJI PHANTOM 4 RTK

Samle inn data med centimeter nøyaktighet for å lage 3D-modeller som grunn for ruteplanlegging.

2. DJI TERRA

Prosessere bildedata fra P4RTK og lage 3D-modeller i DJI Terra. Jobb videre for å lage flyruter til Agras T16.

3. DJI AGRICULTURE MANAGEMENT PLATFORM

Organisere data og piloter i DJI’s Agriculture Management Platform. Her har dere oversikt over alle områder som dere jobber med.

4. DJI AGRAS T16

Laste inn og fly effektive oppdrag for spraying eller såing med DJI Agras T16.

DJI AGRAS T16 KUNDECASE
BIODRONE AS

BIODRONE AS er Nordens første operatør med tillatelse til å ta i bruk en drone som DJI Agras T16 for blant annet sprøyting av plantevernmiddel. Dronen vil brukes innenfor både presisjonslandbruk der man ikke kan eller ønsker å bruke tradisjonelle metoder. Dronen som vanligvis blir brukt for sprøyting vil også kunne brukes for såing, med et dedikert spredersystem.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål angående DJI Agras T16 eller noen andre av våre produkter, er du velkommen å ta kontakt med oss på telefon eller melding.

KORT OM OSS

Vårt mål er å helpe bedrifter og organisasjoner med gode droneløsninger. For å yte best mulig kundesupport bruker vi vår samlede erfaring og tekniske kunnskap i kombinasjon med vår ambisjoner om å alltid strekke oss litt lenger for å hjelpe våre kunder. Det er dette som gjør at dere kan være trygg i å få markedsledende support når dere handler fra oss.

GRATIS OPPSTART

Vi inkluderer alltid gratis oppstart når ni kjøper droner fra oss. Vi starter, oppdaterer og klargjør utstyret før leveranse. 

OPPLÆRING

Få maksimal avkastning på deres investering og la oss gi deres personell få grunnleggende opplæring på det nye utstyret.

SERVICEAVTALE

Unngå unødvendig stress og la oss holde utstyret deres i toppstand med jevnlig service og vedlikehold i vårt servicesenter.