Om Oss

Vi leverer droneløsninger tilpasset deres behov

"vi finner de rette løsningene."

Vi vet at droner er et utrolig verktøy for veldig mange type bedrifter og organisasjoner, og de kan hjelpe oss å jobbe både sikrere og mer effektivt. De kan skaffe oss verdifull data som er vanskelig eller umulig å samle inn med tradisjonelle metoder. Vi kan også sende de til plasser vi ikke vil at mennesker skal være.

Men alle virksomheter har selvfølgelig ikke de samme problemene eller utfordringene. Det er derfor vi er her for å hjelpe dere til å finne de rette løsningene.

Hvem er vi?

Vi er dronepiloter
og bransje kollegaer.

Vi Flyr

Selv om ikke vi er en droneoperatør så er det viktig for oss å kunne gi maksimal support til våre kunder. Dette betyr at vi spanderer mye tid med å lære oss utstyret vi forhandler. Derfor er vi jevnlig ute i felt og tester våre droner.

Vi har erfaring

Vi i Scandinavian Drone har vår bakgrunn i flere av de bransjer som våre kunder opererer i og har derfor unik innsikt i bruksområder, utfordringer og muligheter. Dette gjør at vi kan “snakke samme språk” og derfor yte enda bedre service mot dere som kunde.

Bli bedriftskunde hos oss i dag

Hva vi kan tilby dere

Hvis vi skal summere hva vi tilbyr av verdi for dere som kunde, så er det en god produktkunnskap samlet med bransje erfaring. Dette sammen med vår passjon gjør at vi kan yte maksimal service og gjøre at deres investering blir lønnsom.

icon4

God Kundesupport

icon5

Raskere ROI

icon1

Et Team med erfaring

icon6

Fornøyd kund Garanti

Møt vår gründer

Martin

I 2015 jobbet han med prosjektledelse innenfor modifikasjon og vedlikehold i  offshore industrien men hadde lyst å prøve noe nytt. Det var tydelig at både offshore og andre bransjer kunde dra nytte av droner på mange måter, og valget falt derfor på dronebransjen. Siden dess har det vært en helhjertet satsning på å bygge opp det som skal blir Nordens ledende leverandør av industrielle droneløsninger.

Med tiden har vi klart å skape en god miks av produkter og tjenester som våre kunder kan dra nytte av og vi har såvidt begynt å se det som droner kan tilby.

Vi gleder oss til det som venter og håper at både gamle og nye kunder blir med oss på denne reisen!