DETTE ER OSS PÅ

SCANDINAVIAN DRONE

Vi på SCANDINAVIAN DRONE er et team som brenner for droneteknologien og alt den kan gjøre for å hjelpe våre kunder å jobbe mer sikkert og effektivt.

Vårt mål er å levere komplette og smarte droneløsninger, skreddersydde etter hver kundes unike behov. Å være kunde hos oss kommer med en rekke fordeler. Vi setter deres behov i sentrum og vår fremste fokus er at ni skal kunne driver er virksomhet så sikkert og effektivt som mulig.

Med lang erfaring og god kunnskap om produktene vi forhandler, så kan vi tilby support som i mange tilfeller er helt uvurderlig.

VI SKAL ALLTID STREKKE OSS LITT LENGER FOR Å HJELPE VÅRE KUNDER

Martin Andersson, daglig leder

VI ER PILOTER OG BRANSJEKOLLEGAER

VI FLYR, OFTE OG GJERNE

Selv om ikke vi er en droneoperatør så er det viktig for oss å kunne gi maksimal support til våre kunder. Dette betyr at vi spanderer mye tid med å lære oss utstyret vi forhandler og er derfor jevnlig ute i felt og tester våre droner.

VI HAR ERFARING

Vi i Scandinavian Drone har vår bakgrunn i flere av de bransjer som våre kunder opererer i og har derfor unik innsikt i bruksområder, utfordringer og muligheter. Dette gjør at vi kan «snakke samme språk» og derfor yte enda bedre service til dere som kunde.

Industriell Drone

RETT LØSNING TIL RETT KUNDE

Vi vet at droner er et utrolig verktøy for veldig mange type bedrifter og organisasjoner, og de kan hjelpe oss å jobbe både sikrere og mer effektivt. De kan skaffe oss verdifull data som er vanskelig eller umulig å samle inn med tradisjonelle metoder. Vi kan også sende de til plasser vi ikke vil at mennesker skal være.

Men alle virksomheter har selvfølgelig ikke de samme problemene eller utfordringene. Det er derfor vi er her for å hjelpe dere til å finne de rette løsningene.

MARKEDSLEDENDE SUPPORT

Vårt mål er å hjelpe bedrifter og organisasjoner med gode droneløsninger for blant annet inspeksjon og kartleggning. For oss er kundesupport utrolig viktig, vi bruker derfor vår tekniske kunnskap sammen med bransjeerfaring fra flere av bransjene vi leverer til.

Vår tekniske kunnskap og bransjeerfaring kombinerer vi med en ambisjon om å alltid strekke oss litt lenger for våre kunder. Dette gjør at ni får markedsledende support når ni handler fra oss.

GRATIS OPPSTART

Vi inkluderer alltid gratis oppstart når dere kjøper droner fra oss. Vi starter, oppdaterer og klargjør da utstyret før leveranse.

OPPLÆRING

Få maksimal avkastning på investeringen deres gjennom å gi personellet deres grunnleggende opplæring på utstyret.

SERVICEAVTALE

Unngå unødvendig stress og la oss holde utstyret deres i toppstand med jevnlig service og vedlikehold i våres verksted.