DEMODAGER

Quantum Systems & YellowScan

OSLO / LØRENSKOG, 11-12 Mai

VELKOMMEN TIL DEMO

Det er med stor glede vi kan invitere dere til demodager sammen med Quantum Systems og YellowScan.

Vi kjører to dager parallelt med oppstarten av Vei og Anlegg 2022.  Begge dagene vil vi veksle mellom to dronetyper som begge kan utstyres med blant annet LiDAR skanner. Før hver flyging vil vi gå igjennom programvarene for mission planning og flyging. Etter flygingen vil vi gå igjennom databehandling og vise frem ferdige punktskyer m.m.

KAFFE, BOLLER OG PØLSER

Selvfølgelig må vi kose oss litt mens vi er ute i felt, så vi vil sørge for at du får noe godt i løpet av dagen. Har du veldig spesifikke ønsker er du også velkommen å ta med noen av dine egne favoritter 😊

DETALJER

  • STED:  Lørenskog Skytterlag (Losby)
  • DATO: 11’e og 12’e Mai
  • TID: 09:30-15:00
  • PRIS: Gratis

SKJEMA

Planen er å gjøre en full gjennomgang av arbeidsflyten, en gang på formiddagen og en gang på ettermiddagen. Begge dagene vil se lik ut, med mindre vi får spesifikke ønsker fra noen av deltakerne. Mellom selve demonstrasjonene finnes tid for å se nærmere på utstyret, andre løsninger m.m.

  • Gjennomgang av systemene
  • Mission planning
  • Flygning
  • Mission debriefing
  • Databehandling

 

Start formiddag:  ca 10.00

Start ettermiddag: ca 13.30

DETTE VIL VI DEMONSTRERE

Quantum Systems Trinity F90+

Trinity F90+ er en VTOL fixed wing drone med flytid på over 90 minuter og flere sensor kombinasjoner som er utviklet for kartlegging av store områder eller lange strekninger.

Vi har med et fullformat Sony RX1 RII kamera og Qube 240 som er en LiDAR med høy presisjon.

DJI M300RTK med YellowScan Mapper

Vi har også med oss DJI Matrice 300 RTK, en drone for dere som trenger en fleksibel multirotor med god flytid og som kan operere i tøffe forhold.

Den bære med mange forskjellige type kameraer og sensorer, men for demodagene har vi med YellowScan Mapper, som er en LiDAR for dere med krav til større nøyaktighet enn det du kan forvente med Zenmuse L1.

BONUS

ViDoc RTK Rover

Vi vil ha med oss viDoc RTK Rover som er en GNSS mottaker som monteres på telefon eller nettbret og kan brukes for å samle inn bildedata med RTK nøyaktighet på bakken og samtidig måle inn GCP’er.

PÅMELDING

Meld deg på for å motta mer detaljert informasjon og være sikker på at du blir oppdatert i tilfelle det blir noen forandringer. Dette hjelper oss også bedre å planlegge dagene.

Kort kjøretur fra Vei & Anlegg 2022 i Lillestrøm

Skal du allerede på Vei & Anlegg i Lillestrøm kan vi virkelig anbefale deg å ta turen for å møte oss. Vi holder demonstrasjoner løpende begge dager, en kort kjøretur fra messeområdet. Ring eller send oss en melding hvis du vil møte opp på sparket.

Tel. Martin: 468 00 143

Tel. Raymond: 984 29 709